Vil du også gjerne se ut som om du nettopp har kommet hjem fra solferie? I virkeligheten trenger du ikke å dra noe sted, alt du trenger er:

Ansiktsvask

Toner

Fuktighetsgivende ansiktskrem

øyenkrem

Foundation

Rouge

30.jpg

Bilde av: lange ballkjoler

Trinn en: Rens ansiktet. Skyll ansiktet med lunkent vann og vask med en liten mengde ansiktsvask. Masser inn ansiktsvannet med oppadgående bevegelser. Skyll og klapp huden tørr.

Trinn to: Fukt en bomullspad med litt toner og stryk over ansiktet med oppadgående bevegelser. Det beste er å bruke produkter fra samme produktserie.  

Trinn tre: Klapp inn litt øyenkrem under øynene. Det får den ømfintlige huden rundt øynene til å se klarere og spenstigere ut. Begynn innerst ved nesen og stryk forsiktig utover.

Trinn fire: Neste trinn er å tilføre fuktighet til huden. Trykk ut fem små mengder ansiktskrem på pannen, kinnene, nesen og haken og masser inn kremen til den er helt absorbert. Pass på at du ikke bruker for mye. Du vil ikke at huden skal gi et fett inntrykk.

Trinn fem: Påfør litt foundation på forskjellige deler av ansiktet, akkurat som med ansiktskremen. Vi elsker 3-i-1-foundations som fungerer som primer, foundation og concealer i en. Masser med fingrene slik at produktet dekker hele ansiktet.

Trinn seks: Bruk en rouge for å få til den ekte sommerfølelsen. Produktet påføres der sollyset treffer ansiktet, det vil si på kinnbena, neseryggen og under øyenbrynene. Bruk fingrene til å massere inn produktet.

Vanskeligere enn dette er det ikke! Huden din gløder og du måtte ikke engang forlate huset.

Flere motenyheter: selskapskjoler nettbutikk