Kim Kardashian prøvde å tvinge Internett i kne tidligere i år ved å stille opp splitter naken for Paper Magazine. Nå kommer et nytt nakenstunt som virker å ha samme mål – nemlig å få sosiale medier til å ta helt av.

Tidligere denne måneden ble klart at makeupmerket Urban Decay lanserer en ny palett i den populære Naked Palette-serien. Naked Smokey skal inneholde alt man trenger for å få til de perfekte smokey eyes, nærmere bestemt et dusin mørke, smokey og nøytrale nyanser i både varme bronsefarger, dimensjonalt grått, rik brun, taupe og dyp sort.

Les mer: billige brudepikekjoler

Urban Decay er kjent for sin moderne, urbane og lekne makeup. Tidligere i år kom det hyllede makeupmerket endelig til Norge, og ble introdusert for et knippe toppbloggere i forkant av VIXEN Blog Awards 2014. Historien om Urban Decay startet på midten av 90-tallet da rosa, rød og beige var dominerende på skjønnhetsmarkedet. Som et motsvar til dette fargemonopolet lanserte Sandy Lerner, David Soward og Wende Zomnir makeupmerket Urban Decay i 1996.

Som de tidligere lanseringene fra merket, Naked Palette 1,2 og 3, skapte også Naked Smokey oppstyr i sosiale medier. Se de aller beste reaksjonene her;