Tidligere denne måneden skrev vi om Chanel som viste sin Cruise-kolleksjon på Cuba med modellene dansende nedover gatene og Louis Vuitton som hadde latt seg inspirere av Rio de Janeiro med visning på et av Brasils fremste kunstmuseer. Nå kan du bli med Dior til London når det franske motehuset skal vise sin Cruise 2017 Collection tirsdag. 

VIXEN har tidligere skrevet om utviklingen i motebransjen der stadig flere designere, merker og motehus tenker nytt om både kolleksjoner og visninger. Og selv om ryktene om motevisningens død riktignok fortsatt er betydelig overdrevet, har flere merker og motehus valgt å vise på nye måter. Blant annet er fokuset på sosiale medier sterkt med for eksempel streaming. VIXEN har tidligere streamet flere av motevisningene til Tommy Hilfiger. Det er i sin tur med på å gjøre motebransjen mer tilgjengelig for folk flest, noe også kreativ direktør Riccardo Tisci gjorde da han gav bort billetter til Givenchy-visningen under New York Fashion Week i fjor.

4444.jpg

Bilde kilde: http://www.somoda.no

Nå kaster også Dior seg på trenden, og lar deg få ta del i deres Cruise 2017 Collection-univers via en app på telefonen din. Via appen kan du både få oppdateringer om visningen, samt eksklusivt innhold om Dior og London, inkludert deres felles historie, byguide med tips til restauranter, museer og butikker samt en egen Dior-linse som gir deg muligheten til å ta bilder med Dior-filter som kan deles i sosiale medier.

Dior Cruise 2017 Collection vises i Blenheim Palace i London tirsdag 31.mai. Det er ikke første gang Dior viser her. Det gjorde de nemlig allerede i 1954 og 1958.

se mer: ballkjoler nettbutikk norge