Skapet har en rekke kjoler. Det er konservative kjoler for intervjuer og arbeid, flørtende og moro sommer kjoler og det er enda noen cocktail kjoler for spesielle anledninger. En kjolen jeg ikke har, skjønt, er en formell ballkjoler. Men det er endre. Jeg har blitt invitert til et svart slips galla og er på jakt etter den perfekte kjolen.

Jeg begynte min søk ved å bestemme hvilken kjole jeg trenger. Forskjellen mellom en ballkjoler og en vanlig kjole er formalitet av anledningen. Formelle kjoler passer for røde løperen, svart slips hendelser. En vanlig hver dag dress kan brukes for å arbeide, middag eller en uformell sammenkomst.

Sample-Lilla-Kjaereste-Perler-Lange-Ball

(Bilde: https://www.somado.no/ballkjoler-c-11.html)

Det er godt å være forberedt på enhver anledning så jeg passerer langs noen tips å huske mens leter etter den perfekte ballkjoler. Mange av disse tipsene er bra for mødre-å-være, svingete jenter, eller gjennomsnittlig størrelse kvinne.

For at mamma skal:
Ikke prøv å skjule at magen under en skjemmende løs kjole. Og for godhet skyld, ikke prøv å hoppe hendelsen bare fordi du tror du ser ut som en hval hval. Fødselspermisjon designere har lagt mange smigrende ballkjoler til deres linjer. Hvis du er bare et par uker fra leveringsdatoen eller bare begynner å vise det er en ganske ballkjoler som vil flatere din figur. Kjoler er tilgjengelige i en rekke farger og stiler akkurat for mor å være. En av de enkleste valgene er den lille svarte kjolen. Det er alltid i stil, smigrer og slims mange figur typer og er meget allsidig. En empire-midje er behagelig og smigrer forventningsfull mor.

For store størrelser:
Den curvy figuren, ballkjoler er allment tilgjengelig i mange vakre stiler. Selvfølgelig er det alltid den lille svarte kjolen, men hvorfor ikke velge en annen farge i et flatterende design. Se etter en stil som vil trekke oppmerksomhet til skuldrene, feilfri hud eller vakre ansiktet. En grime toppen er et godt valg.

Den gjennomsnittlige kvinnen:
Gjennomsnittlig størrelse kvinnen har de fleste valgene i typer kjoler. Det er en rekke farger, designdetaljer og lengder. Den lange ballkjoler kan være flytende eller klengete, tunge stoff eller myk og satiny. Bodice kan stroppeløs, av stilen skulder, stoppet eller kjæreste. Uansett størrelsen eller formen kan du finne en rekke aftenkjoler å passe din anledning.

Designer ballkjoler er misunnelse av hver kvinne. Hvis du føler dristig og litt sexy, kan du prøve en full lengde Jennifer Lopez ballkjoler. Silkeaktig, flytende materialer i flotte farger og sexy necklines vil gi deg følelsen veldig kvinnelig. Andre populære designere inkluderer Alex kvelden kjoler og Versace.

Hvis designer merkevare er utenfor din prisklasse, kan du vurdere å kjøpe en kjole fra en mindre kjente designer. Så uansett hva din anledning er, størrelsen og formen på kroppen eller størrelsen på budsjettet, kan hver kvinne finne den perfekte kjolen for henne. Med litt tid og mye tålmodighet fant jeg min perfekt ballkjoler å legge til samlingen av kjoler i skapet mitt.