De internasjonale moteukene er over for denne gang, og moteredaktører, it-girls og fashionistas som flokket seg sammen på første rad for å få med seg det siste fra toneangivende designere og motehus vender snuten hjemover. Selv om det er antrekkene som gjerne høster mest oppmerksomhet på catwalken under motene er det noe som er minst like viktig, nemlig beautylooken og frisyrene.

Under Alexander Wangs motevisninger under New York Fashion Week tidligere denne måneden var det rockeren Marilyn Manson som noe overraskende var det store moteikonet. Eller i alle fall inspirasjonen bak hårstylingen signert Redkens kreativ leder Guido.

– Alexander Wang-jenta har alltid en veldig kul, urban og downtown look. Denne sesongen skal det være veldig heavy, rock’n roll og litt mørkt – det er veldig Marilyn Manson, sier Guido.

Bilde: festkjoler på nett norge

– Jeg brukte Redken Diamon Oil High Shine Airy Mist og Forceful 3-hårspray for å få en veldig fettet og shiny look. Jeg dynket håret seksjon for seksjon med Diamon Oil High Sine Airy Mist så det føltes veldig tynt. Så skilte jeg det slik at ørene stakk ut og gav litt volum til kronen som jeg låste med Forceful 23. Mange av jentene hadde sitt eget hår, og alle var litt forskjellige. Jo mer individuelle jentene så ut for dette showet jo bedre.

Slik får du looken;

Bruk en olje i sprayform og spray håret seksjon for seksjon fra rot til spiss til håret er shiny med en wet look-effekt.

Ta små seksjoner med hår og tvist endene, spray med hårspray for å skape en tykk og grov tekstur.

Skill håret med fingrene, dra seksjoner av hår ned foran ansiktet og rundt ørene slik at de stikker ut.

Bruk fingrene til å lage litt volum i kronen på toppen av hodet. Spraymed en hårspray for å låse looken.

Se også: kjoler til fest nettbutikk