ballkjoler er delikat og ofte dyrere elementer av klær så når du har kjøpt din må du gjøre alt du kan ta vare på den. Det finnes en rekke tips og triks for å sikre at din prom kjole holdes i best mulig tilstand. Så med litt omtanke og innsats kan du ta best av din ballkjoler før, under og etter skoleball.

Før skoleball

Du må ta skritt for å forhindre alle bretter eller skader som oppstår i din kappe før skoleball. Mest anerkjente ballkjoler forhandlere vil gi gratis plagg poser med deres ballkjoler. Sviktende som du kan kjøpe plagg poser fra supermarkeder og mange online-forhandlere.

Først henge kjolen innenfor et plagg bag. Du trenger å henge det sted høy nok slik at skjørtet ikke berører gulvet (eller bare berører). Stedet du henge den må være ideelt en lukket plass som en garderobe. Du bør kontrollere at stedet du henge din ballkjoler ikke fuktig og ikke får eksponert for lukt (f.eks matlaging lukter).

A-Linje-Kjaereste-Mint%20Chiffon-Lange-S

Du kan være fristet til å prøve kjolen på noen ganger men prøver å motstå av to grunner. Først ballkjoler er veldig delikat og jo mer du tar dem på og av, jo større risiko som beading blir miste og selv falle av. Dernest, jo lenger du har din kjole av sine plagg bag, jo større mulighet er at det vil bli skadet av en tåre eller søle. For all del gjør en prøvetur med alle dine sko og tilbehør, bare ikke sitte/gå rundt i kjolen etterpå! For det tredje, hvis du har slitt kjolen for mange ganger så da prom kommer det ikke føles som spesielle.

Burde din ballkjoler bli brettet før skoleball, kan du alltid søke råd fra en profesjonell renseri.

Når du er klar

Når det gjelder promenadekonsert natt, hvis du setter din kjole på første risikerer du tilfeldigvis merke din kjole med produktet. Bruk din foreta opp og fiksere håret ditt før du setter din kjole. Du bør være spesielt forsiktig med body lotion og midlertidige bronzers da dette kan overføre fra huden og forårsake merker vises på ballkjoler.

Hvis du bruker parfyme så forsiktig. Mange av perler og krystaller på ballkjoler kunne bli anløpet hvis de får parfyme på dem. Som sådan, bør parfyme brukes når du er fortsatt i undertøy. Spray to spruter foran deg på brystet høyde og deretter gå gjennom den.

Sette din ballkjoler på i siste mulige øyeblikk (forlater nok tid å ha bilder tatt før du forlater). Prinsesse stil ballkjoler ta litt ekstra forsiktighet å sette på og du trenger en hjelpende hånd. Den beste måten å sette denne typen kjole på er å unzip eller unlace det og deretter sette den på ovenfra. Du bør stå med armene i luften mens en venn løfter over armer og hodet.

Viktigst, alltid vaske hendene før du tar din kappe.

Under skoleball

Det er verdt å huske at en ballkjoler er faktisk ganske en delikat stykke klær. Det er en økende trend å ankomme prom på snodigste måte, men du bør være forsiktig med å vurdere om ankomst metoden risikoene skade din ballkjoler. ballkjoler er laget for sitter, står og snakker, og ikke mye annet! Så vær forsiktig så du ikke noe å atletisk i din.

Skulle søler noe på din kappe under prom så ikke få panikk! Fjerne overflødig men ikke prøv og fjerne/gni flekken som du vil bare gjøre det verre. Renseri har en mye bedre sjanse til å fjerne flekker fra ballkjoler om ingen andre har prøvd først. Viktigst bry deg ikke om det, det er ikke verdt å la en flekk på din prom kjole ødelegge kvelden! Se mer på: korte ballkjoler norge